z m d w d v z
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

De trainsters van ik-loophard Carola, Suzanne en Regina

Ik ben Carola Schouwerwou (1972) en loop nu ongeveer zo'n 5 jaar hard het is heerlijk om in de buitenlucht actief bezig te zijn. Sinds februari 2016 geef ik op woensdag- en vrijdagochtend training bij Ik-loophard. Met veel plezier begeleid ik de ene keer de gevorderden en de andere keer de beginners groep. De loopsters zijn altijd erg enthousiast en dat maakt het zo leuk om dit te doen. Naast de hardlooptrainingen geef ik ook Running Therapie, en dan begeleid ik de lopers/loopsters 1 op 1 met een training op maat. Naast hardlopen, speel ik ook graag een potje waterpolo. Hiervoor train ik 1 soms 2 keer in de week en in het weekend een wedstrijd. Ik hoop nog vele jaren te genieten bij Ik-loophard met training geven maar ook om meer mensen enthousiast te krijgen om heerlijk te komen hardlopen bij ons. Zowel op woensdag- als vrijdagmorgen geef ik hardlooptraining aan gevorderden en beginners. Natuurlijk zorgen we met krachtoefeningen dat de buik-, bil- en rugspieren getraind worden.

Ik ben Suzanne Verveer (1970) en ben vier dagen per week werkzaam op het Rudolf Steiner College in Rotterdam. Ik ben actief op het gebied van personeels- en organisatieontwikkeling. Vitaliteitsmanagement, in de breedste zin van het woord, is wat mij zowel op het werk als privé drijft. Ik heb altijd graag gesport maar wat hardlopen is en wat het met je doet heb ik 12 jaar geleden ontdekt. Ik dacht altijd: dat is niets voor mij, houd ik nooit vol! Totdat een vriendin mij meenam naar een hardloopclubje bij haar in de buurt. En door de geleidelijke opbouw begon ik het zowaar leuk te vinden. Ik wilde er alles van weten en heb dan ook jaren onder professionele begeleiding hardgelopen. Het heeft mij veel gebracht met als stip bovenaan: een vitaal gevoel! Ik zit lekker in mijn vel en als ik in het dagelijkse leven ergens tegenaan loop dan is hardlopen langs de Rotte een ideale manier voor mij om alle sores los te laten. Tevens vind ik het heerlijk om mijn grenzen te verleggen en nieuwe evenementen te bedenken en met mensen aan de slag te gaan; daar krijg ik namelijk ook erg veel energie van. Op maandagavond en op vrijdagmorgen training ik met enthousiasme beginnende en gevorderde hardloopsters en op maat geef ik runningtherapie.

Ik ben Regina Schmits (1962) en hardlopen is een onderdeel in mijn leven geworden en een graadmeter van mijn gezondheid. Ik ben pas op mijn 49e met hardlopen begonnen en dacht bij mijzelf dit gaat mij nooit lukken. Maar met goede begeleiding loop ik nu heerlijke stukken door Rotterdam. Ik heb in het verleden wel veel gesport en heb mijn sportmassage opleiding gevolgd dus ik heb wel altijd een link met sport gehad en nu nog steeds. Ik ga dit jaar voor de 2e keer mee met de Roparunners als masseuse en heb een diep respect voor de inzet van het team. Ik loop nu 5 jaar hard en het is een passie van mij geworden en ik ben zo enthousiast dat ik de beginnersgroep van de hardloopclub  ik-loophard mag begeleiden. Ik hoop nog dat ik vele jaren hard kan lopen en les mag geven om mij zo verder te ontwikkelen in de hardloopwereld. Met veel plezier geef ik op maandagavond en woensdagmorgen de beginners hardlooptraining.

 

 

Gebruikerslogin

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.