z m d w d v z
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Welkom bij Runningtherapie Rotterdam!  

Een goede gezondheid is een kostbaar bezit een heel leven lang! ik-loophard is een erkend aanbieder van runningtherapie

Of je nu sportief of minder sportief bent aangelegd runningtherapie is voor iedereen een mogelijkheid om verantwoord in beweging te komen en je beter te gaan voelen. Het geeft je de mogelijkheid de weg te vinden naar herstel en welbevinden. Runningtherapie geeft je energie, plezier en zelfvertrouwen zodat je levensvreugde toeneemt. Door het lopen versterk je niet alleen je hart- en vaatstelsel en daarmee je gezondheid maar breng je vooral ook je gedachten tot rust. Dit heeft tot gevolg dat je je een vrijer en opgewekter mens voelt.

Niet de prestatie staat voorop, maar het goede gevoel dat hardlopen je kan bezorgen.

Voor meer info kijk ook op: http://www.runningtherapierotterdam.nl

Wat is Runningtherapie?

Runningtherapie is het therapeutisch inzetten van een ‘rustige duurloop’ ten behoeve van mensen met een depressie of andere (psychische) klachten. Niet de prestatie staat voorop, maar het goede gevoel dat hardlopen je kan bezorgen. Bij Runningtherapie Rotterdam kun je verantwoord en ontspannen gaan hardlopen onder deskundige begeleiding van een gediplomeerde runningtherapeut. Of je nu sportief of minder sportief bent aangelegd Runningtherapie is voor iedereen een mogelijkheid om verantwoord in beweging te komen en je beter te gaan voelen!

 

Wandelen als therapie

Het is ook mogelijk om wandeltherapie in te zetten tbv je gezondheid. Het is het therapeutisch inzetten van het wandelen ten behoeve van mensen met overgewicht, diabetes, COPD, hart en vaatziekten en andere fysieke problemen. Het is een laagdrempelige en kortdurende therapie! U gaat op verantwoorde wijze en ontspannen wandelen onder deskundige begeleiding van een gecertificeerd running therapeut. Of je nu sportief of minder sportief bent aangelegd Wandel therapie is voor iedereen een mogelijkheid om in beweging te komen en je beter te gaan voelen. We werken individueel.

Voor meer informatie mail naar: ik-loophard@hotmail.nl of bel: 06-15065015.

 

Gebruikerslogin

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.