z m d w d v z
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

We starten weer met nieuwe groepen, meld je aan en loop gezellig met ons mee!

Van wandelen tot hardlopen, niet eerst thuis oefenen maar je eerste hardloopstappen bij ons zetten, zodat je de juiste ontspanning en techniek bij ons kan leren! Heb je weleens hardgelopen maar is dit lang geleden, dan ben je ook van harte welkom! Maandagavond en woensdag- en/of vrijdagmorgen. (voor 3 maanden 28 euro 1x per week of 40 euro voor 2 of 3 keer per week)

Niet de prestatie staat voorop, maar het goede gevoel dat hardlopen je kan bezorgen.

Ik-loophard, is een hardloopgroep voor vrouwen. Een hardloopclub die streeft naar duurzame vitaliteit door middel van beweging. Of mensen nu sportief of minder sportief zijn aangelegd; hardlopen bij ik-loophard is voor iedereen een mogelijkheid om verantwoord in beweging te komen en je zo beter te gaan voelen. Het geeft de mogelijkheid de weg te vinden naar herstel en welbevinden. Naast de techniek van het hardlopen geeft het energie, plezier en zelfvertrouwen zodat de levensenergie toeneemt. Door het hardlopen versterk je niet alleen het hart- en vaatstelsel en daarmee de gezondheid, maar breng je vooral ook je gedachten tot rust. Dit heeft tot gevolg dat je je een vrijer en opgewekter mens voelt.

Iedere maandag, woensdag of vrijdag kan je starten met hardlopen! Mail gerust voor meer informatie ik-loophard@hotmail.nl of bel 06-15065015.

Hardlopen bij ik-loophard betekent dat onder begeleiding van instructrices beginnende lopers en gevorderde lopers inspirerende looptrainingen krijgen. De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau en je leert op een gezellige, ontspannen en verantwoorde manier toe te werken naar de 5, 10, 15  of 20 kilometerloop. Wat bij ons zeker belangrijk is is dat je geen prestatie hoeft neer te zetten, gewoon lekker hardlopen is ook goed, ongeacht de afstand.

Instromen kan altijd in onze hardloopgroepen! Veel vrouwen beginnen niet aan hardlopen omdat ze denken dat ze het vast niet kunnen of denken dat ze het vast niet leuk vinden. Maar lopen bij ik-loophard is niet alleen hardlopen: het is ook je beter in je vel voelen; meer energie hebben; leuke vrouwen uit de omgeving ontmoeten en dus vooral gewoon erg leuk!

 

Gebruikerslogin

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.